Festlig høstfest i DMS

Festlig høstfest i DMS

Lørdag den 28. august holdt DMS generalforsamling med efterfølgende høstfest i Spejdercenter CPH på Wagnersvej 33 i København SV. Der deltog 23 medlemmer i generalforsamlingen og 46 voksne og 8 børn i høstfesten.

Høstfesten bød på en dejlig middag og festlig underholdning og dans. Den musikalske underholdning bestod af sang og musik af Zaya Tangad fra Lund i Sverige. Hun sang om bl.a. naturen og spillede på det mongolske strengeinstrument yatga (en citar). Tatiana Raherinirainy fra Madagaskar sang engelske og franske sange, akkompagneret af Ole Ramsing på cello.

Foreningens formand, Bulgan Njama, havde kreeret en todelt spændende quiz til deltagerne med spørgsmål om hhv. mongolske og danske forhold, og hun havde indkøbt flotte mongolske præmier til deltagere med flest rigtige svar.

Ligeledes var der gode præmier til gæsterne, der deltog i et underholdende modeshow, iklædt den mongolske nationale dragt, dell. Aftenen igennem bød på improviserede, smukke sange af de mange mongolske deltagere, og mange kom hyppigt ud på dansegulvet.

Foto © Ole Ramsing

Detaljer

Starter den

5. september 2021 - 0:00

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial