Den gyldne jord

Den prisbelønnede mongolske spillefilm, Den gyldne jord, får premiere i Danmark 14. oktober 2021. I den anledning har filmens danske distributør i samarbejde med Dansk Mongolsk Selskab arrangeret en række events, hvor medlemmer og interesserede indbydes til at deltage. Billetter købes hos de enkelte arrangører.

Gloria Biograf & Café
Kom med til premiere-event på den mongolske film, Den gyldne jord, i Københavns hyggeligste biograf, Gloria, torsdag 14. oktober kl. 19.20.
Før filmen vil Tseegii Yadamdorj fra Dansk Mongolsk Selskab fortælle lidt om sin opvækst i en nomadefamilie i det vestlige Mongoliet, hvor hun udover sin skolegang bl.a. passede familiens dyreflok. Senere flyttede hun til storbyen og tog en uddannelse. Tseegiis oplæg fungerer smukt som introduktion til Den gyldne jord. Efter filmen bliver der serveret et glas vin i biografens café.

Gloria Biograf & Café
Rådhuspladsen 59, Kbh. V
Billetkøb:
https://gloria.dk/program

Nordkraft
Publikum inviteres til et særarrangement med Den gyldne jord søndag 10. oktober i Nordkraft i Aalborg. Før filmen er der foredrag af Lars Højer, Nationalmuseet, og Bulgan Njama, formand for Dansk Mongolsk Selskab.
Foredraget starter kl. 15 på Skråen i Nordkraft, og filmen vises efterfølgende i Biffen Nordkraft kl. 16. Samlet pris for film og foredrag 105 kr. (90 kr. for seniorer).

Nordkraft
Kjellerups Torv, Aalborg
Billetkøb:
https://billet.biffen.eu/billetter/26182/121149?org=168

Øst for Paradis
Vi inviterer til premiere på filmen Den gyldne jord fredag 15. oktober kl. 18.30, som indledes med et oplæg om nomadekulturer i Mongoliet ved PhD-studerende i antropologi Malthe Lehrmann. Efter filmen byder vi på et glas vin i foyeren.

Øst for Paradis
Paradisgade 9C, Aarhus
Billetkøb:
www.paradisbio.dk/order_movie_ticket/148306

Detaljer

Starter den

24. juli 2024 - 0:00

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial