Business i Mongoliet

Business i Mongoliet

Det er endelig lykkedes os at få arrangeret et besøg af repræsentanter fra vores mongolske samarbejdspartner NTS, som har gjort en fantastisk indsats med at bekæmpe fattigdom i Mongoliet. Det har de blandt gjort ved at støtte oprettelsen og driften af spare- og lånegrupper og ved rådgivning og oplæring af mikro og små virksomheder i Mongoliet. Under besøget gennemfører vi en række møder med relevante danske organisationer og myndigheder.Vores gæster har sparet sammen til turen gennem de sidste 2 år og betaler selv for rejseomkostningerne. Civilsamfund i Udvikling, CISU og Dansk Mongolsk Selskab dækker udgifterne i Danmark. Desuden har medlemmer af DMS doneret penge til gæsternes ophold.

Formålet med dette møde er at oplyse både danske og udenlandske studerende om Mongoliets generelle økonomiske situation; hvilke muligheder og udfordringer, der er for at drive forretning samt give et indblik i aktiviteter, der er målrettet iværksættere. Der gives eksempler på cases inden for forskellige brancher (fx detailhandel, bæredygtig turisme, kunsthåndværk, landbrug, it-baserede forretningsmodeller m.m.).

Desuden vil man diskutere mulighederne for, at de studerende kan blive involveret i fremtidige projekter. Der vil blive efterlyst ideer og forslag til nye former for samarbejder.

Arrangørerne er Copenhagen Business School i samarbejde med Dansk Mongolsk Selskab. Mødesproget er engelsk. Tilmelding til email:  buyo.dk@gmail.com senest fredag den 5. maj 2023 kl. 16.00. Husk at skrive »Tilmelding til CBS«.

Detaljer

Starter den

10. maj 2023 - 8:00

Slutter den

10:30

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial