Tur til Mongoliet

Som led i Dansk Mongolsk Selskabs projektaktiviteter i Mongoliet har vi besluttet at organisere en tur til Mongoliet for vores medlemmer og andre interesserede i samarbejde med vores mongolske projektpartner Socialt Partnerskab Netværk / Niigmiin Tunshleliin Suljee (kort NTS). Indtægter fra turen går ubeskåret til vores projektpartners aktiviteter i Mongoliet.

Under turen vil der være mulighed for at besøge vores projekter i Dundgobi og Umnogobi Aimag og møde medlemmer af spare-og lånegrupper og deres forretninger samt de lokale afdelinger af NTS. Turen vil byde på mange flotte natur- og kulturoplevelser.

Turen vil finde sted i perioden den 9. juli – 24. juli 2022.
Turen går via Istanbul til Ulaanbaatar, Dundgovi Aimag, Umnogobi Aimag, Kharakhorin og Ulaanbaatar. Vi arbejder på at få en dansk rejseleder med på turen.

Sidste frist for tilmelding til turen er den 4. maj 2022.
Ved tilmelding indbetales 1.000 d.kr. til Dansk Mongolsk Selskabs konto reg.nr. 1551 kontonr. 0007841582. Husk at mærke indbetalingen »Rejse til Mongoliet«

Rejsens pris pr. person er 25.500 dkr.

Tegning af en privat rejseforsikring er obligatorisk.

Flere oplysninger om turen, herunder tidsfrister for indbetaling af depositum og rejsens samlede pris, samt tilmelding sker ved henvendelse til
Bulgan Njama på email: buyo.dk@gmail.com

Detaljer

Starter den

23. maj 2024 - 0:00

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial